Over Ons

Al meer dan 40 jaar zijn wij een trots familiebedrijf met een trouwe klantenkring. Onze medewerkers besteden met zorg aandacht aan u en uw auto. Zij geven u persoonlijk advies m.b.t. het onderhoud of diverse reparaties aan uw auto. Wij zijn het adres voor zowel een scherp geprijsde nieuwe auto als een betrouwbare (jong) gebruikte auto met weinig kilometers tegen een concurrerende totaal rijklaarprijs zonder bijkomende afleveringskosten. Tevens kunnen wij ook voor u een zoekopdracht uitvoeren.

Wij zijn aangesloten bij VAKGARAGE hetgeen inhoudt dat onze werkplaats en onze monteurs gespecialiseerd zijn in APK, Onderhoud, Reparatie, Airco, Banden (en opslag), 3-d uitlijnen, Spotrepair, voor alle merken en typen auto's.

Brengt u de auto voor onderhoud of reparatie? Wij hebben indien nodig vervangend vervoer en leenfietsen ter beschikking.

Ook verzorgen wij eventuele financieringen, Private Lease en autoverzekeringen op maat bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Vraag gerust naar de desbetreffende aanbiedingen die wij u kunnen bieden.

Wij zijn Erkend Reparateur van Daihatsu en al 40 jaar gespecialiseerd in alle merken met name Mitsubishi, Chevrolet/Daewoo, MG/Rover.

Terwijl u wacht kunt u GRATIS gebruik maken van onze WiFi toegang.

U kunt parkeren op onze eigen parkeerterrein.

Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

Graag tot ziens!